" /> Olivia inviterer til årets viktigste kaffekopp

Olivia inviterer til årets viktigste kaffekopp

Olivias 7 restauranter er påmeldt "Mat med mening" og 18. oktober donerer de all omsetning fra varm drikke til TV-aksjonen.


Kristin Arnkværn i  Olivia var aldri i tvil om at de syv Olivia-restaurantene skulle være med på den store dugnaden. 

- I Olivia jobber vi hver eneste dag med å lage hyggelige restaurantopplevelser. Hos oss er alle velkommen!  I løpet av en dag har vi hundrevis av menneskelige møter, både med gjester og kolleger i mellom. Nettopp derfor traff årets TV-aksjon ‘mindre alene sammen’ oss rett i hjertet. Dette måtte vi bli med på!! Ekstra hyggelig er det at restaurantene har sin ‘egen’ restaurantaksjon torsdag 18 oktober hvor både vi og gjestene kan være med å bidra, sier hun. 

- Vi har valgt å la alle inntekter fra varm drikke hos alle våre 7 restauranter i Norge, gå til TV-aksjonen denne dagen. Det synes vi passer godt til temaet og er lett å kommunisere til alle. Vi oppfordrer både gjester og medarbeidere til å ta årets viktigste kaffekopp hos Olivia 18. oktober.  Det er mange restauranter som deltar, så at TV-aksjonen evner å vekke liv i dugnadsånden i  hele bransjen er utrolig hyggelig, fortsetter hun. 

Et varmere Norge 

For Kristin og hennes kolleger i Olivia er arbeidet med å skape et varmere samfunn viktig.

- Veldig mange unge har sin aller første arbeidsplass hos oss i Olivia. De sier de føler som om de har fått en ekstra Olivia-familie. TV-aksjonen minner oss på at selv om vi bor i Norge – og tenker at alle har det bra her, er det ikke helt sånn. Kirkens Bymisjon er med på å skape et varmere Norge, det vil vi i Olivia jobbe videre med også etter at TV aksjonen er ferdig. 

 

Les mer om Mat med mening her

 

Meld på din restaurant her