Fullsatt sal på TV-aksjonens frokostseminar

Torsdag 26.april var det duket for TV-aksjonens årlige frokostseminar. Her samlet eksisterende og potensielle samarbeidspartnere av TV-aksjonen seg til frokost og inspirasjonsforedrag.

 

Årets seminar ble avholdt i Kulturkirken Jacob. Det var fullsatt sal da TV-aksjonen Kirkens Bymisjon 2018 skulle presenteres. Dagen startet med frokost, etterfulgt av introduksjon til TV-aksjonen og dens historie ved aksjonsleder Vibecke Østby. Generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Adelheid Firing Hvambsal, fulgte opp med et sterkt innblikk i årets tematikk og bakgrunnen for Kirkens Bymisjons TV-aksjonssøknad.

Videre var et utvalg av TV-aksjonens samarbeidspartnere invitert til å presentere deres engasjement for TV-aksjonen UNICEF 2017. Atea, Hydro, KPMG og Hold inspirerte med sine ulike tilnærminger til hvordan man kan bidra til TV-aksjonen og skape gode synergieffekter. Hydro og KPMG har vært trofaste støttespillere av TV-aksjonen i en årrekke. Hydro har gjennom TV-aksjonen skapt god lokal forankring i Norge. KPMG har benyttet TV-aksjonen som verktøy for intern identitetsbygging. Nykommere fra fjorårets TV-aksjon, Atea og Hold, knyttet sine bidrag opp mot TV-aksjonstematikken. TV-aksjonen UNICEF gikk til utdanning til barn i krigs- og konfliktområder. Atea inviterte skoleelever til idédrodling rundt muligheter for å knytte teknologi og utdanning tettere sammen. Dette for å se på hvordan man lettere kan tilgjengliggjøre utdannelse i utsatte områder. Hold fikk på sin side norske skoleelever til å engasjere seg gjennom deres applikasjon. Applikasjonen gav elevene mulighet til støtte TV-aksjonen ved å ta pauser fra mobiltelefonen, et grep som fikk mye synlighet i mediene under TV-aksjonsperioden.

TV-aksjonen takker for flott fremmøte. Vi gleder oss til å videreføre og å skape nye gode samarbeid med dere dette året. Det var hyggelig å treffe så mange engasjerte og nysgjerrige seminardeltakere.

Årets TV-aksjon er tildelt Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Les mer om NRK TV-aksjonen Kirkens Bymisjon 2018 her.