Hydro følger tradisjonen og donerer 1,1 millioner kroner

Hydro-konsernet har lang tradisjon for å donere til TV-aksjonen. I år er intet unntak, og aluminiumsgiganten gir hele 1.1 million kroner til årets TV-aksjon, som går til Kirkens Bymisjons arbeid med å motvirke utenforskap.


Bidragene representerer 100.000 kroner fra hvert av Hydros anlegg i Norge, og kommer inn i kommunene der verkene er lokalisert. Det utgjør dermed noen av de aller største bidragene i kommunene Karmøy, Suldal, Kvinnherad, Vennesla, Tinn, Holmestrand, Høyanger, Husnes, Sunndal, Årdal og Magnor.

- TV-aksjonen er stolt og rørt over engasjementet som Hydro viser år etter år. Det er god gammeldags dugnadsånd og samfunnsansvar som det står respekt av, sier Næringslivsansvarlig i TV-aksjonen, Eric Laetare. 

Livskraftige samfunn
Hydro er ikke bare en av verdens ledende aluminiumsprodusenter, men et selskap med sentrale verdier og en formålserklæring som handler om å være med å skape livskraftige samfunn.

- Omtanke, mot og samarbeid er viktige verdier for Hydro som selskap, og det er derfor helt naturlig for oss å bidra inn til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjons arbeid, forteller Svein Richard Brandtzæg, konsernsjef i Hydro.

-Sånt liker vi! Skyter Laetare inn avslutningsvis.