Tøyen er med i år og!

På Tøyen finner man en helt spesiell type kjærlighet. I denne bydelen elsker de nabolaget sitt, byen sin og TV-aksjonen. 


Engasjementet for TV-aksjonen tok for alvor form i fjor da engasjerte folk i Tøyenbygda tok initiativ til lokale innsamlingsaktiviteter. I år har Tøyen Torg tatt en helt spesiell type eierskap til innsamlingen og alle restaurantene på torget deltar nå i Restaurantaksjonen «Mat med mening» - en dag der restauranter og serveringssteder gir deler av omsetningen til TV-aksjonen.

- Wasabi Sushi Bar, Skatten, Postkontoret, Brooklyn Burgerjoint, Anatolia og Munks er alle med og bidrar i dugnaden den 18. oktober, sier Øystein Aurlien i Tøyen Torgforening.

- Vi ønsker med det å vise at Tøyen Torg står samlet og støtter opp om arbeidet med å skape gode, åpne og inkluderende møteplasser. I tillegg til engasjementet for «Mat med mening» vil nabolaget ha en markering med det lokale barnekoret på torget lørdag 13. oktober, der formålet er å verve bøssebærere,  legger han til. 

 

Tøyenbygdas engasjement er rørende

- Vi synes det er både gøy og rørende å følge med på engasjementet på Tøyen. Det er helt tydelig at Tøyenbygda er levende opptatt av å bidra til fellesskapet, og det er vi bare så takknemlige for, sier Shamaila Marita Lein, næringslivskoordinator i TV-aksjonen.

 

Les mer om Restaurantaksjonen.

 

Meld på restauranten din her