Ny rekord for P3-aksjonen!

P3-aksjonens lyttere og seere har bidratt med svimlende 7 841 985 kroner, og med det satt ny rekord for P3-aksjonen.

 


Årets programledere: Adelina Ibishi (f.v.), Ronny Brede Aase, Vida Lill Berge og Markus Neby. Foto: Tom Øverlie

- Det er helt fantastisk å se at så mange unge bidrar til TV-aksjonen, og på den måten er med på å hjelpe Kirkens Bymisjon i arbeidet med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn, sier Vibecke Østby, aksjonsleder for TV-aksjonen.

Siden onsdag denne uken har P3s fire programledere Ronny Brede Aase, Vida Lill Berge, Markus Neby, Adelina Ibishi og deres gjesteprogramledere gjennomført 100 timers direktesending for TV-aksjonen, fra Solsiden i Trondheim.

- Tusen takk til gjengen i P3 og alle som har vært med å bidra til årets P3-aksjon! Jeg besøkte programlederne i studio torsdag, og har fulgt med de siste dagene. De leverer et fantastisk resultat til TV-aksjonen, men de leverer også viktige radiotimer om utenforskap, ensomhet og om hvorfor vi trenger mer fellesskap og inkludering,  Adelheid Firing Hvambsal.

Vi har vært vitne til at Markus har fått piercing i brystvorten, øyenbrynet og nesen, Vida Lill har måttet la håret falle, Adelina fikk en Donald Trump make-over og Ronny har krabbet i Trondheims gater som en hund. Det har blitt spilt fiskegolf, trekking av en visdomstann og fortært de mest utenkelige retter.

Underveis har de fått besøk i studio av Jonis Josef, Vita og Wanda, Matoma og Myra, som alle har fått bidra med egne stunts, som publikum har åpnet sine digitale lommebøker for.