Takk til alle frivillige og bøssebærere!

Søndag 21. oktober var det duket for årets TV-aksjon. Frivillige og bøssebærere over hele landet bidro til et fantastisk resultat!


SUPERFRIVILLIG: Sol (85) har gått ALLE TV-aksjonene siden 1974. I dag gikk hun for et varmere samfunn, der alle har noen å gå til. Hverdagshelt!

Gjennom deres innsats for årets TV-aksjon har dere vært med på å skape møter som kan endre liv og har gitt mennesker som opplever å stå utenfor et nytt fellesskap. En seng for natten, en jobb å gå til, et varmt måltid eller det å kunne delta på fritidsaktiviteter, gir flere mennesker muligheten til å oppnå egne mål og drømmer. Nå fortsetter Kirkens Bymisjon arbeidet med å skape et varmere samfunn!

Takk til komitémedlemmer, rodeledere, sjåfører, vaffelstekere, lærere, elever, pengetransportører, bøssebærere....listen er lang!

 

ENGASJERT: Mirabella (6) sa til mamma under søndagens tur med bøsse: «Mamma, ingen skal stå utenfor. Kom igjen, nå går vi og gjør noe med det!»

 

TROSSET VÆR OG VIND: Sophie Hennø (12) trosset vær og vind i Bergen, men det varmet å bli møtt med åpne dører og stor giverglede.

GAUSDAL: Bøssebærer til hest

Christian (9) og Christine Flygel Kråkenes.

- Vi går for min kjære storebror og alle de andre som har fått- eller får glede av Kirkens Bymisjon sitt fantastiske gode arbeid, forteller Christine.

 

FORNØYDE BØSSEBÆRERE: Synne Marie Schiefloe Hansen (13) og Bjørn Michael Schiefloe Hansen (9).

 

HYGGELIG Å VÆRE BØSSEBÆRER: Rita Helen Nilsen og Emma Adelaide Kaas Bredal (6) går for andre gang og hadde en veldig fin tur i nydelig høstvær.

 ENGASJERTE ORDFØRERE: Lagbilde fra Follo - Seks  fornøyde ordførere på telledugnad hos DNB i Ski.

 

 RODER: Bøssebærere i Nordre Ål i Lillehammen venter på å få utdelt kart og roder.

MOR OG DATTER: Ragnhild Nydahl og Ann Kristin Grøntjernet.

FØRSTE ÅR SOM BØSSEBÆRER: Amalie (7) ble godt mottatt og og og mamma Liz Renate Smith Ødegård fikk en fin prat om utenforskap.

KVINESDAL VOKSENOPPLÆRING: Øverst, elever fra Kvinesdal voksenopplæring ute og går med bøsse. Nederst, frivillige og komitéleder Lena R. Kloster (t.v. nederste bilde) sammen på aksjonsdagen.

PÅ MUSEUMSBESØK: NRK Rogaland ble med bøssebærere da de besøkte husmor Stig Roar Olsen på Stavanger Museum i Breidablikk.

NEDENES/ØYESTAD: Områdeleder Erik Ose (t.v), gjør klart kart og roder på aksjonsdagen. Erik Ose er foreslått til årets Ildsjel i Arendal.